Studiegids

nl en

Crime, Data, and Ethics: The Application of Computational Research Methods in Criminology 

Vak
2020-2021

De vakbeschrijving is te raadplegen op de pagina van Honours Academy: Crime, Data, and Ethics: The Application of Computational Research Methods in Criminology

LET OP: dit is een zogenaamde interdisciplinaire Honours Class en is dus geen “vak” dat valt onder het onderwijsprogramma van Honours College Law valt.
Je kan dit vak dus wel volgen voor je facultaire track van HC Law, maar het geldt dan dus als een Honours Class.

Iedere Honours College student dient in het 2e of 3e jaar verplicht een zogenoemde Honours Class te volgen. Formeel en organisatorisch vallen de specifiek interdisciplinaire Classes onder de verantwoordelijkheid van de (overkoepelende universitaire) Honours Academy.
Er is keuze uit diverse vakken.
Deze worden aangeboden in het eerste semester, het tweede semester, en in de zomer.
Je mag ook verscheidene Honours Classes volgen, dan haal je dus meer dan 30 ec!
Bij diverse Honours Classes moet er gesolliciteerd worden! Zorg bij aanmelding voor een goede inhoudelijke, onderbouwde motivatie.
Studenten die al ‘voorlopig’ waren toegelaten tot HC Law hebben over de Classes op 17 aug. een mail van de zgn. Honours Academy ontvangen.
Zij die in 2019-20 nog niet meededen aan HC Law ontvangen medio september een mail over de Honours Classes, en kunnen op zijn vroegst vanaf het 2e semester van het 2e studiejaar aan een Class deelnemen.
Sowieso geldt dat de meeste studenten een Honours Class het beste afgaat in hun 3e jaar, en een aantal ook prima in/vanaf het 2e sem. van het 2e jaar!