Studiegids

nl en

Uitleg en overtuiging. Retorica in theorie en praktijk = Vervangende alternatieven

Vak
2021-2022

Begin november moesten wij hier opnemen dat in 2021-2022 het vak ‘Uitleg en overtuiging. Retorica in theorie en praktijk’ helaas niet door kan gaan.
Dit, omdat de hoofddocent van dit vak (met haar specifieke expertise) recentelijk voor een jaar een andere functie heeft gekregen. Daardoor is zij in 21-22 niet in de gelegenheid om samen met een collega dit vak te verzorgen. En collega’s missen niet alleen haar specifieke expertise, maar hebben ook niet de tijd en gelegenheid om het vak in nadere andere handzame vorm om te vormen.
Ook gaven we toen aan dat we voorafgaand aan de inschrijving voor de vakken van het 2e semester vervangende, alternatieve vakken zouden zoeken. Het onderwerp en de thematiek van dit vak alsmede de inhoud en vaardigheden en toetsvormen zijn daarvoor belangrijk genoeg.
De vijf navolgende vakken van ieder 5 ec zijn daarvoor geschikt.
Let wel op dat (ondanks de 5 ec) het onderwijs van al die vakken het gehele 2e semester omvat, dus zowel in blok 3 als 4 is.

Indien je één van de vakken wilt gaan volgen dien je je daarvoor aan te melen op de wijze zoals bij dat vak staat aangegeven. Daarnaast dien je tevens de administratie van HC Law per mail te verwittigen dat je dat vak (voor HC Law) gaat doen: honours@law.leidenuniv.nl

Het betreft de navolgende vakken: