Studiegids

nl en

Role of International Actors in (tackling global inequality and) Achieving the Sustainable Development Goals

Vak
2023-2024

De vakbeschrijving is te raadplegen op de pagina van Honours Academy: Role of International Actors in (tackling global inequality and) Achieving the Sustainable Development Goals

LET OP: dit is een zogenaamde interdisciplinaire ‘Honours Class’ (onder auspiciën van de overkoepelende universitaire Honours Academy)
en is dus geen “vak” dat valt onder het onderwijsprogramma van Honours College Law.
Je kan dit vak, deze Honours Class die wordt verzorgt vanuit/door onze FdR, dus wel volgen voor je (facultaire) HC Law, maar het geldt dan dus als een Honours Class. Iedere Honours student dient in het 2e of 3e jaar verplicht zo’n Honours Class te volgen.

Er is keuze uit diverse van die Honours Classes. Deze worden aangeboden in het eerste semester, het tweede semester, en in de zomer.

AANMELDEN
Aanmeldperiode voor semester 1: maandag 21 augustus t/m zondag 10 september 2023
Aanmelding moet via een speciaal online aanmeldsysteem van de Honours Academy.

Bij Honours Classes vindt in diverse gevallen ook selectie plaats (mede omdat er meer belangstellenden dan plekken zijn).
Daarom moet je in het aanmeldsysteem een korte motivatie in te vullen. Doe dat heel zorgvuldig! Zorg voor een goede inhoudelijke, onderbouwde motivatie. Geef aan wat interessant en boeiend is aan het onderwerp, het vak, de onderwijs-/toetsvormen. En (ver-)meld bv. vakken die je gevolgd hebt en die er (enigszins) bij aansluiten of anderszins zaken die maken dat de docent jou bij dat vak wil hebben. (NB De volgorde waarin de aanmeldingen binnenkomen is niet van belang.)

Indien je vragen hebt, lees dan de informatie over de aanmeldperiode op de website van de Honours Academy en bekijk hun FAQ. Mocht je hierna nog vragen hebben, dan kun je een e-mail sturen naar baclasses@ha.leidenuniv.nl.