Prospectus

nl en

Masterlanguage: Taalkunde in de klas

Course
2023-2024

Masterlanguage is een landelijk cursusaanbod op masterniveau voor talenstudenten. Deze samenwerking tussen zes universiteiten maakt het mogelijk om cursussen aan te bieden met interdisciplinaire insteek, gegeven door de experts van deze universiteiten. De cursussen hebben een educatief perspectief en/of een maatschappelijke insteek en brengen geïnteresseerde studenten uit heel Nederland bij elkaar. Zo kan Masterlanguage een interessante aanvulling zijn op je studieprogramma.

Inschrijven

De cursussen worden niet aangeboden door de Universiteit Leiden, maar door het platform Masterlanguage. Op www.masterlanguage.nl vind je meer informatie over de inschrijfprocedure, de inhoud van de cursus en de dag en het tijdstip waarop de cursus wordt gegeven. Als je de cursus hebt behaald, zal het resultaat worden doorgegeven aan de Universiteit Leiden en wordt dit geregistreerd in je examenprogramma.

Voorwaarden

Het is zonder meer toegestaan om één masterlanguage cursus te volgen die wordt genoemd als cursus in het verlengde van je specialisatie. Wie twee of meer cursussen in het kader van Masterlanguage wil volgen heeft vooraf toestemming van de examencommissie nodig. Neem in dat geval contact op met de studieadviseur. Die kan je hierover van informatie voorzien.