Prospectus

nl en

Indonesisch 2: actief oefenen

Course
2008-2009

Het college Actief Oefenen Indonesisch 2 is een voorzetting van Actief Oefenen Indonesisch 1. De studenten voeren wekelijks geschreven en mondelinge opdrachten uit (schrijven, spreken en gehoorzamen oefenen). De stof hiervoor sluit aan uit andersoortige media (zoals kranten, tijdschriften, cassette bandtjes, internetbronnen). De docent zich richten naar het leerboek van Steinhauer en de basiscursus van Van Minde.

Rooster

zie website opleiding

Onderwijsvorm

Werkcollege

Leerdoelen

Verhogen van actieve taalbeheersing, met bijzondere aandacht voor uitbreiding van de woordenschat en het verkrijgen van inzicht in verschillende taalgebruikssituaties. Omdat nieuw vocabulaire in context wordt aangeboden, krijgt de student een beter inzicht in subtiele semantische verschillen. Bovendien, de studenten bewust maken dat Indonesisch is niet stijf als zij in het leerboeken hebben gevonden.

Literatuur

Door de docent tijdens het college verstrekt materiaal.

Toetsing

Afsluitend schriftelijk en mondeling tentamen; wekelijkse geschreven opdrachten.

Informatie

Suryadi (email: S.Suryadi@hum.leidenuniv.nl Tel. +31-(0)71-5272414

Blackboard/webpagina

-

Overzicht

Wekelijks prepareert de student thuis een opdracht, die tijdens het college wordt besproken, becommentarieerd en geoefend.

A la carte- en contractonderwijs

Belangstellenden die deze cursus in het kader van Contractonderwijs willen volgen (met tentamen), vinden hier meer informatie over kosten, inschrijving, voorwaarden etc.

Dit college is niet beschikbaar voor A la carte onderwijs.