Studiegids

nl en

Pedagogische Wetenschappen: Academische Pabo Leiden

Academische Pabo Leiden (deel Pedagogische Wetenschappen)

Hartelijk welkom bij de Academische Pabo Leiden. Deze combinatiestudie wordt verzorgd in samenwerking met de Pabo Hogeschool Leiden. Het programma van de Academische Pabo bestaat voor een deel uit vakken van de Bacheloropleiding Pedagogische Wetenschappen en voor een deel uit vakken van de Pabo Hogeschool Leiden.

De beschrijvingen van de vakken die verzorgd worden door het Instituut Pedagogische Wetenschappen vind je hieronder. Raadpleeg de website van Pedagogische Wetenschappen voor het rooster

Op de universitaire vakken van de Academische Pabo is de Onderwijs- en Examenregeling (OER) 2012-2013 van de Bacheloropleiding Pedagogische Wetenschappen van toepassing. In de OER en in de Regels en richtlijnen zijn alle regels die in de opleiding tijdens het collegejaar 2012-2013 van kracht zijn vastgelegd.

Meer informatie en nieuws

Raadpleeg voor meer informatie over het onderwijs in het universitaire deel van de Academische Pabo èn voor het laatste nieuws regelmatig de website van het Instituut Pedagogische Wetenschappen.

ICT-gebruik binnen het universitaire deel van de Academische Pabo

Alles wat je wilt weten over ICT-gebruik binnen het onderwijs (Blackboard, uSis, ULCN, Bibliotheek etc) kun je vinden in De Digitale Pedagogiekstudent