Studiegids

nl en

Stage Technolab

Vak
2020-2021

Er zijn verschillende Technolab challenges of stages.

Algemene informatie over de Challenges van Technolab klik hier
De Innovatie Challenges van Technolab zijn speciaal opgezet voor enthousiaste studenten. Voor de Innovatie Challenges gaan studenten aan de slag met echte uitdagingen uit het bedrijfsleven. Uitdagingen zijn er genoeg. We moeten van het gas af, andere energiebronnen benutten, anders omgaan met ons voedsel en de natuur. Allemaal vragen naar technische innovaties, oplossingen en arbeid. Ga jij de uitdaging aan?

Hoe zien de Innovatie Challenges van Technolab er uit?
Met een team van studenten, experts uit het bedrijfsleven en projectbegeleiders van Technolab ontwikkel je binnen tien weken een innovatieve oplossing of product voor een concrete uitdaging van een bedrijf. Zo maak je op activerende en praktische wijze kennis met nieuwe technieken en het werken binnen bedrijf.

Wat ga je doen?

  • Je werkt in periodes van tien weken

  • Je werkt samen in een team van 3 tot 8 studenten

  • Je werkt aan een daadwerkelijk bestaande uitdaging van een bedrijf

  • Je werkt aan innovatieve challenges, bijvoorbeeld op het gebied van Life Science of watertechnologie.

  • Je werkt gemiddeld 8-14 uur per week aan de challenge. Dit wordt flexibel ingedeeld: je bent 1 dagdeel beschikbaar voor overleg, de overige uren worden flexibeler ingedeeld.

Wat levert het jou op?
Het is een unieke kans om tijdens je studententijd je te verdiepen in de uitdagingen van het bedrijfsleven en daar innovatieve oplossingen voor te bedenken. Je komt in contact met experts binnen de bedrijven en daarnaast werk je aan hedendaagse technieken. Je doet werkervaring op, zoals het begeleiden van scrums, het aansturen van een team en het samenwerken met mensen van verschillende achtergronden. Het biedt de mogelijkheid om contacten te leggen voor je toekomstige carrière.

Meer informatie over Technolab klik hier

Meer informatie op Brightspace Honours College Beta & Life Science