Studiegids

nl en

Immunology BioMed (MCB)

Vak
2012-2013

Het vak Immunologie betreft een 2e jaars vak van Biomedische Wetenschappen. Kijk dus voor de meest recente informatie naar de gegevens op de Biomedische Wetenschappen website.

Studiegids Biomedische Wetenschappen

Toegangseisen

Alleen voor studenten die in jaar 2 de MCB richting gevolgd hebben.

Aanmelden

Inschrijving verloopt NIET via Usis maar via het Bureau Opleiding Biologie uiterlijk voor 15 augustus, assistentopleiding@biology.leidenuniv.nl onder vermelding van naam en studentnummer.

Rooster

Rooster Immunology

Onderwijsvorm

Colleges, zelfstudie en werkgroepen: een goede voorbereiding van de werkgroepen is noodzakelijk om goed bekend te raken met de tentamenstof en vraagstelling van het tentamen.

Literatuur

Let op: voor deze cursus is een boek nodig: The Immune System 3ed, van Peter Parham. Dit is te koop via de boekhandel of via de dictatencentrale van het LUMC. Voor meer informatie, ga naar Dictatencentrale
Probeer het boek en het blokboek/syllabus uiterlijk een week tevoren aan te schaffen, aangezien er in de eerste twee weken van het collegejaar lange wachtrijen kunnen ontstaan bij de dictatencentrale!

Blackboard

Enrol je voorafgaand aan het vak Immunology voor de blackboardmodule van de cursus > navigatie: LUMC > Biomedische wetenschappen > jaar 2 > Immunology