Studiegids

nl en

Honours Classes (zie voorbeelden bèta classes in de tekst)

Vak
2019-2020

Toegangseisen

Honours Classes zijn toegankelijk voor alle Honours College studenten van de Universiteit Leiden. Derdejaars Honours College studenten krijgen voorrang bij toelating tot de Honours Classes. Bij voldoende capaciteit is het mogelijk dat ook tweedejaars Honours College studenten deelnemen aan Honours Classes. Er wordt geselecteerd op studieprestatie en motivatie.

  • In het Honours College Bèta & Life Science dien je minimaal 1 Honours Class gevolgd te hebben.

  • Voor Dubbele Bachelor+ studenten zijn de Honours Classes de manier om de verbredende 5 ECTS te behalen.

Beschrijving

Er worden rond de 40 classes georganiseerd in 2019-2020. Iedere Honours Class is te vinden in de e-studiegids op de Honours Classes-pagina

Naast een kernaanbod van Honours Classes zijn er ook jaarlijks nieuwe classes. Als Bèta & Life Science honoursstudent kun je je aanmelden voor de classes van je keuze. Vanuit de faculteit W&N worden twee bèta Honours Classes aangeboden: - Crises in Biology: animal life from the Late Precambrian to the emergence of land life - Data Science

Andere interessante voorbeelden zijn:

Ben je meer op zoek naar niet-bèta georiënteerde Honours Classes? Kijk dan in het overzicht van alle Honours Classes om te zien welke classes er (van andere faculteiten) worden aangeboden.

Aanmelden

Aanmelden voor de Honours Classes verloopt via een aanmeldingsprocedure van de Honours Academy. Kijk dus per Honours Class goed naar de manier van aanmelden en de aanmelddeadline.

Contact

classes@ha.leidenuniv.nl