Prospectus

nl en

Thema Overstijgende Opdracht Jaar 2

Course
2017-2018

Toegangseisen

Om aan de thema overstijgende opdracht te beginnen dien je minimaal 5 medische thema’s te hebben doorlopen en tenminste 3 medische thema’s met een voldoende te hebben afgerond.

Beschrijving

Als een nieuw geneesmiddel gebruikt wordt in de praktijk, komt er veel informatie naar boven. Door het bekijken van post-marketing onderzoeken, inventariseren van ervaringen van patiënten en de houding van zorgverleners als onderdeel van de thema overstijgende opdracht krijg je daar een goed beeld van.

De opdracht wordt uitgevoerd in verschillende fasen door de thema’s van het tweede jaar van de masteropleiding heen. Je mag in dit tweede jaar zelf de momenten kiezen wanneer je aan deze opdracht werkt. De opdracht wordt afgesloten met een symposium aan het einde van het tweede masterjaar. Tijdens dit symposium presenteren studenten hun beschouwing op het nieuwe geneesmiddel.

Leerdoelen

Met de thema overstijgende opdracht in jaar 2 krijg je meer inzicht hoe nieuwe geneesmiddelen worden gebruikt in de praktijk.

Rooster

Zie de website van onderwijsroostering.

Onderwijsvorm

De onderwijsvormen bestaan uit zelfstudie en een afsluitend symposium met presentaties met de beschouwing op het gebruik van het nieuwe geneesmiddel in de praktijk.

Toetsing

De presentatie voor het symposium wordt beoordeeld met een onvoldoende/voldoende/ruim voldoende/goed/uitmuntend. De ECTS worden toegekend als de opdracht met de presentatie met minstens een voldoende is beoordeeld.

Aanmelden

Informatie over aanmelden voor onderwijs is te vinden op het studentenportaal op de pagina’s van de Master Farmacie.

Contact

Via Farmacie.TOO@lumc.nl