Studiegids

nl en

Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie

Het Pre-master programma speciaal bedoeld om studenten de mogelijkheid te bieden om te kunnen voldoen aan de aanmeldingsvoorwaarden die gelden voor het masterprogramma Cultural Anthropology and Development Sociology aan de Universiteit Leiden.

Toelating tot het pre-master programma is selectief. Om een pre-master te kunnen doen moet je specifiek van de toelatingscommissie een beslissing hebben ontvangen waarin staat dat je in het kader van een deficientie nog enkele vakken moet volgen om toelaatbaar te zijn. Deze beslissing wordt genomen op basis van zorgvuldige evaluatie van je diploma's, academisch portfolio, bewijs van Engelse taalvaardigheid, en affiniteit met de specialisatie. Een pre-master programma is dus afgestemd op elke afzonderlijke aanmelding.

Onderaan volgt een overzicht van alle mogelijke onderdelen van de pre-master die door het Instituut CA-OS aangeboden worden. Elke student die expliciet toegelaten is tot de pre-master heeft in de toelatingsbeschikking (Admission Statement) een lijst gekregen van de vakken die zij/hij als pre-master programma dient te volgen.

Een student kan zich dus niet zelfstandig inschrijven voor de pre-master CA-OS in Leiden zonder eerst een reguliere aanmelding voor het masterprogramma te hebben doorlopen.

Aanmelding voor het masterprogramma CA-OS, inclusief de specialisaties, geschiedt via de website https://www.universiteitleiden.nl/en/education/study-programmes/master/cultural-anthropology-and-development-sociology/admission-and-application.

Voor vragen, neem contact op met de onderwijs secretaris